34o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας, θα γίνει στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, στις 4-6 Δεκεμβρίου 2014.

Το Ετήσιο μας Συνέδριο καλείται να καλύψει δύο κύριες ανάγκες. Πρώτο να μας κάνει κοινωνούς και να δώσει έμφαση στην έρευνα που στον τόπο μας συνεχίζεται παρά τις δύσκολες συνθήκες. Δεύτερο να προβάλει τις ψηφίδες της νέας γνώσης που μήνα με τον μήνα και χρόνο με τον χρόνο, προστίθεται στον τρόπο που διαγιγνώσκουμε και θεραπεύουμε τους ασθενείς μας. Η συνεχής αυτή ανανέωση – επέκταση της γνώσης, κάνει τη διαφορά στην ποιοτική ιατρική.

Προσβλέπουμε στην ενεργό συμμετοχή σας στην πορεία προετοιμασίας. Η συμμετοχή αυτή μπορεί να είναι, ανάλογα με τη θέση του καθενός, η υποβολή εργασιών, η συμβολή στη διαδικασία αξιολόγησης – κρίσης και τελικά η δημιουργική παρουσία όλων μας στο συνέδριο.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής σας προσκαλώ, να συμβάλουμε όλοι μαζί, ώστε να ανταποκριθούμε στην προσδοκία ενός συνεδρίου αντάξιου του κύρους, της προσφοράς και της ιστορίας της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Δανιηλίδης

03_gastro14_test